Herkent u deze situatie? Het is buiten koud en één bepaalde kamer wordt maar niet warm. U zet de thermostaat omhoog met als gevolg: de woonkamer wordt te warm. Kortom, u krijgt uw huis niet behaaglijk warm. Door een goede inregeling warmt uw huis gelijkmatig op. U heeft geen te koude of te warme kamer meer, waardoor het comfort in uw woning aanzienlijk verbetert. Gelijkmatige opwarming zal uiteindelijk ook leiden tot een lager energieverbruik.

Bewoner op Ypenburg, Jaap Bokhoven, heeft met behulp van het handboek ‘CV Inregelen’ zelf zijn verwarmingsinstallatie ingesteld. Zijn installatie is aangesloten op de wijkverwarming.

 

Jaap Bokhoven: “Bewoners die zelf hun CV willen inregelen, kunnen het beste een CV-inregelkit met het handboek ‘CV Inregelen’ bestellen via cv-inregelen.nl. In dit handboek staat in Jip en Janneke taal, aangevuld met foto’s en tekeningen, hoe een handige ‘doe het zelver’ zijn installatie zelf kan inregelen. Hoe nauwkeuriger je de CV temperaturen meet, des te beter het inregelresultaat.”

Hierbij het rapport “Waterzijdig inregelen radiatoren” dat door Jaap is opgesteld.