Praat jij wel eens met de buren over duurzaamheid of over het besparen van energie? Mooi, want samen met je buren kan je een plan maken en elkaar motiveren. Komt het nooit zover? Hulp is onderweg!

Mijn naam is Harrie Theuws en ik woon in Ypenburg. Samen met mijn vrouw hebben we ons huis al een stuk duurzamer en zuiniger gemaakt. Je kunt ons huis zien op KijkDuurzaam.nl. Ook ben ik betrokken bij Stichting HWY. Deze stichting stelt zicht ten doel de wijkverwarming in Ypenburg in 2025 CO2 neutraal te laten werken, zonder hogere kosten voor de bewoners.

Ik wil graag andere bewoners van Ypenburg helpen om energie te besparen. Samen activiteiten oppakken is duurzaam, efficiënt én gezellig. Daarom sta ik met de EnergyParty klaar voor alle inwoners van Ypenburg. Voor VVE’s, voor huurders en voor huiseigenaren.

Een EnergyParty is een gezellige avond over energiebesparing, met een groepje van maximaal 8 buren en vrienden bij een gastheer of gastvrouw thuis. Samen bekijken we ons energieverbruik en de bespaarkansen die er voor iedereen zijn. Ik begeleid de avond en verzorg de nodige onafhankelijke informatie.

Na afloop gaat iedereen naar huis met een hoofd vol persoonlijke bespaarmogelijkheden en de kans om met buren actie te ondernemen. Dat is goed voor de wereld en goed voor je portemonnee. Deelname aan een EnergyParty is kosteloos.

Wil je ook een feestje maken van je energierekening? Neem dan contact op met stichtinghwy@gmail.com of vul onderstaande formulier in. Vervolgens neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Warme groet,

Harrie Theuws