Energiebesparende maatregelen te nemen? Maar waar beginnen we in Ypenburg?

In samenwerking met de WoonWijzerWinkel heeft Stichting Hernieuwbare Warmte Ypenburg (HWY) een handige brochure voor u opgesteld. Deze is als bijlage bezorgd bij de Eendracht van 10 juli 2019. Een nieuwe versie van de brochure is verschenen in juni 2023. Een brochure vol praktische energiebesparende maatregelen die ook uw wooncomfort verhogen. De energiebesparende maatregelen kunt u toepassen, de genoemde prijzen gelden als indicatie, actuele prijzen kunnen worden opgevraagd bij de WoonWijzerWinkel.

Brochure HWY versie oktober 2019

HWY helpt bewoners die willen investeren in energiebesparende maatregelen voor hun woning. Weet u dat deze investeringen ook het wooncomfort verhogen? En dat u dit terugverdient door een lagere energierekening? Bovendien draagt u bij aan een gezonder milieu. Wij hebben ook de woningcorporaties gevraagd hun bijdrage te leveren, zij zijn daar meer en meer toe bereid.

Bekijk hier de brochure in PDF formaat: Brochure Ypenburg. De in de brochure genoemde prijzen gelden als indicatie, actuele prijzen en offertes kunnen worden opgevraagd bij de WoonWijzerWinkel.