De koude maanden komen er weer aan. Hoe kunnen we elkaar helpen om energie te besparen?

Op 7 november 2023 organiseert Stichting Hernieuwbare Warmte Ypenburg (HWY) in samenwerking met de gemeente Den Haag en de gemeente Pijnacker-Nootdorp een bijeenkomst om u meer te vertellen over de mogelijkheden om energie te besparen. U krijgt voorbeelden van maatregelen die u kunt toepassen en u helpen uw energierekening te verlagen.

Er zijn verschillende kraampjes met grote en kleine maatregelen voor huurders en huiseigenaren. Met informatie over: het vernieuwen van het ventilatiesysteem, warmtepompen, isoleren, zonnepanelen, en het verkrijgen van subsidies. De aanwezige energiecoaches kunnen u persoonlijk adviseren.

Tijdens deze avond worden ook presentaties gegeven over te nemen maatregelen en de projecten van HWY. Namens de gemeente Den Haag is wethouder Arjen Kapteijns aanwezig om meer te vertellen over de verduurzaming van Ypenburg en de wijk de Venen in Nootdorp.

De bijeenkomst ‘Hulp bij energie besparen!’ voor bewoners van Ypenburg en de wijk de Venen in Nootdorp vindt plaats op 7 november 2023, aanvang 20:00, inloop vanaf 19.30. Locatie: Lyceum Ypenburg, Laan van Kans, 2496 VB Den Haag.

U bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Aanmelden is niet nodig!

Loop gerust binnen en benut de voordelen die u krijgt aangeboden. We kijken uit naar uw komst.

 

Hulp bij energie besparen!